Träningsläger i Poomsae med Fokus på teknik och domarträning

Den 16:e Februari kör vi ett träningsläger för både tävlande och domare i Poomsae. Fokuset under helgen kommer att vara på teknik och tävling. Det kommer även finnas möjlighet att öva sig på att döma poomsae.

Vi kommer att hålla till i Fabulous Fornåsa (strax utanför Linköping), i Fornåsa skolas gympasal (se karta här).  Vi håller igång mellan kl 9-16 och det preliminära schemat är:

  • 9-10:15 allmän uppvärmning/teknikträning: Den här delen är “lika för alla”, domare som andra, dvs uppvärmning och teknik-gnuggning oavsett nivå
  • 10:30-12:30, deltagarna får välja mellan
    – > genomgång av T1-T8
    : Michael Brännback går igenom T1-T8 och dess tekniska fällor med framför allt domare
    – > tävlingsförberedelser, fokusområden och poomsae-träning: Alicia Brännback pratar praktiska och mentala förberedelser samt övar poomsae med framförallt tävlande (fokus presentation)
  • 12:30-13:30 lunch: Det finns en pizzeria och en ICA-butik på gångavstånd, alternativt tar man med matsäck.
  • 13:30-16 “tävling”: Alla som vill visa poomsae (i dobok förstås!) anmäler sig, alla som vill döma gör det på mobilapp, även att vara koordinator kommer att övas på.

Eftersom hallen är begränsande (vi kan ta in max ca 80 pers) så behöver ni anmäla er, fyll i formuläret nedan senast 10/2: